AMD Processors
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: getting wrong processor speed for AMD Sempron 2600
Topic Summary:
Created On: 10/30/2004 04:13 AM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 10/30/2004 04:13 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
matrixonline
Junior Member

Posts: 1
Joined: 10/30/2004

Im using a MSI KM4M-V motherboard with a AMD Sempron 2600+ Socket A Processor its running at 1.47Ghz and its supposed to be a 1.83Ghz. Please help me fix this so I can get the correct procceor speed.
 10/30/2004 04:45 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
zir_blazer
Code Warrior

Posts: 2840
Joined: 03/19/2004

Your Sempron 2600+ is running at 133 MHz FSB with an 11x Multiplier (1466 MHz) when it should be running at 166 MHz FSB with an 11x Multiplier (1833 MHz). Check your Motherboard Manual in order to know what you must change (It can be either an option in the BIOS or a Jumper in the Motherboard itself) to set the FSB at 166 MHz, that should fix the problem. I hope that this helps
Statistics
112018 users are registered to the AMD Processors forum.
There are currently 0 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.



Contact AMD Terms and Conditions ©2007 Advanced Micro Devices, Inc. Privacy Trademark information