AMD Processors
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: problem have sempron 2300+
Topic Summary:
Created On: 05/17/2005 01:55 AM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 05/17/2005 01:55 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
gron
Junior Member

Posts: 1
Joined: 05/17/2005

Hola have the following problem have a CPU AMD SEMPRON 2300 + FSB 333 MHZ CACHE 256 KB SOCKET TO and a plate asus a7v400-mx and DDR 256 MB. pc 2700 333 mhz the problem is that the system says to me that it is an amd athlon xp 950 MHz and deberia to run to 1583 MHz from the bios I cannot change the fsb that cannot select the opiones I put the jumpers of the plate mother in 166 but it(he,she) continues in 100 mhz I have the last version of the bios that is a 1009 wait someone could help thank you
 05/17/2005 02:12 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
sylore
Junior Member

Posts: 2
Joined: 05/17/2005

I have a similar problem but I am using a Sempron 3000+ socket A.
I changed the DSW switches from 100 MHz to 166.67 MHz and I get the same 1200 MHz processor speed in BIOS.
When I change the DSW switches to 200 or 133.33 MHz the BIOS does not boot.
Anyone know how I can get it to recognize the chip so the BIOS reflects the correct processor speed?
Statistics
112018 users are registered to the AMD Processors forum.
There are currently 0 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.



Contact AMD Terms and Conditions ©2007 Advanced Micro Devices, Inc. Privacy Trademark information