AMD Processors
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: sempron to mobile
Topic Summary:
Created On: 09/30/2005 08:32 AM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 09/30/2005 08:32 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
dibidski
Junior Member

Posts: 13
Joined: 09/27/2005

ive just modded my sempron 2200+ to mobile so i can adjust its multi and Vcore.
is it true that when i modd in2 mobile its nominal voltage change to 1.40v-1.45v and not 1.60v? sorry bad english!

-------------------------
Certified AMD Power User
 10/03/2005 07:25 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Stone_age
Alpha Geek

Posts: 2523
Joined: 03/16/2004

No that is not true for the normal L5 mobile mod. In order to change voltage on the fly, the L11 and L8 bridges need to be modified, by cutting. Not a good idea, and won't work on most desktop boards anyhow.

-------------------------
Phenom II X6 1055T, Asus M4A89GTD Pro/USB3
Phenom II X4 945, Gigabyte MA785G-UD3H
Zacate E-350, MSI E350IS -E45

http://classicplatforms.com
Statistics
112018 users are registered to the AMD Processors forum.
There are currently 0 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.



Contact AMD Terms and Conditions ©2007 Advanced Micro Devices, Inc. Privacy Trademark information