AMD Processors
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: My system fried ... again
Topic Summary:
Created On: 02/12/2005 04:19 PM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 02/12/2005 04:19 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
91RX-7 Boy
Senior Member

Posts: 2938
Joined: 12/29/2004

i had this problem that my sempron system wouldnt boot and then it never would so i replaced the processor before i rmaed it to newegg.Then it would only happen like twice a day and now no startup at all
 02/12/2005 04:46 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Megadeth
Senior Member

Posts: 7822
Joined: 08/14/2004

Did you reset the CMOS jumper? It might be that you overclocked it too much and that the components still work, but you need to reset the CMOS jumper. How much did you oc?
 02/12/2005 04:49 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
91RX-7 Boy
Senior Member

Posts: 2938
Joined: 12/29/2004

I did

i had this problem before and when i put in the new semp like 4 week ago it booted up halted and sayed " comos cleared do u want to continue"
Statistics
112018 users are registered to the AMD Processors forum.
There are currently 0 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.



Contact AMD Terms and Conditions ©2007 Advanced Micro Devices, Inc. Privacy Trademark information