AMD Processors
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: Wrong CPU Settings on sempron 2400+ and asus A7V880
Topic Summary:
Created On: 09/26/2006 03:11 PM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 09/26/2006 03:11 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Sapin
Junior Member

Posts: 1
Joined: 09/26/2006

I got a problem with an Sempron 2400+ being recognized as a Sempron 2000+ on automatic settings if I use manual settings the computer don't start ,

What is wrong?

Here is my systems info:
Amd sempron 2400+
Asus A7V880 Mobo
512Mb ram Kingston valueram
2X40Gb Maxtor hdd
Gforce MX440Se video card
56K modem
Lite-on cd burner
350W power supply


Let me know

Thank you

Sapin
 09/26/2006 03:58 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
bogey
Ardrid Returned

Posts: 5643
Joined: 03/25/2005

What speed is it running at?

-------------------------
MSI K7N2 Delta2 LSR|35w XP-M2400 11x214 1.62V|2x512MB OCZ EL 2 2 2 11 2.9V|9600XT|Seasonic 350w
Abit AN7|XP-M2800 10.5x227 1.62V|2x512MB Mushkin XP4000 2 3 2 11 3.2V|9600XT|Seasonic 550w
Asus A7V600|XP-M2600 6-11x202 1.6V|2x512 Crucial PC3200 2.5 3 3 9 2.7V|PCI 32MB gfx|Corsair 450w
Statistics
112018 users are registered to the AMD Processors forum.
There are currently 0 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.



Contact AMD Terms and Conditions ©2007 Advanced Micro Devices, Inc. Privacy Trademark information