AMD Processors
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: Random boot
Topic Summary:
Created On: 04/29/2006 08:34 PM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 04/29/2006 08:34 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
kritical
Senior Member

Posts: 244
Joined: 10/06/2005

hey all i have recently encountered a problem.

everytime i go to turn on my computer with the power switch, everything on the mothoerboard turns on but the monitor gets no signal, but if i press the reset switch then it will post fine, i am very confused as this happened to 2 of my computer, my sempron and my p4 but my athlon is fine.

the specs are in the sig and thank you in advance
 05/01/2006 07:48 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
kritical
Senior Member

Posts: 244
Joined: 10/06/2005

can someone please help any ideas will be appreciated, this problem is really frustrating
 05/01/2006 07:50 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
elite_athlon
Senior Member

Posts: 7392
Joined: 06/07/2005

Which rig is it? could be a bad mobo/ switch/ switch connection/ PSU.

-------------------------
Join a real forum - http://www.compsupportforums.com/
 05/01/2006 08:16 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
kritical
Senior Member

Posts: 244
Joined: 10/06/2005

it is both of them, stated in my sig, both have the exact same problem, could this be due to overclock.

and also the power swich turn my motherboard and cpu and all the fans on, my monitor however doesnt turn on untill i press the reset button.
 05/01/2006 08:18 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
elite_athlon
Senior Member

Posts: 7392
Joined: 06/07/2005

Well aslong as it works its not that bad.

-------------------------
Join a real forum - http://www.compsupportforums.com/
 05/01/2006 08:20 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
kritical
Senior Member

Posts: 244
Joined: 10/06/2005

i suppose although it does get annoyin but im more afraid in the long run will it cause any damage to the hardware if it does not post propertly. for example sum settings are not set right in the bios or sumthing like that.
Statistics
112018 users are registered to the AMD Processors forum.
There are currently 0 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.



Contact AMD Terms and Conditions ©2007 Advanced Micro Devices, Inc. Privacy Trademark information