AMD Processors
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: Opteron 175 and ASUS A8N-E 2GB XMS
Topic Summary:
Created On: 01/09/2006 07:44 PM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 01/09/2006 07:44 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
anakinskye
Junior Member

Posts: 2
Joined: 01/09/2006

Anyone using this combination? I already have the mobo and RAM and want to upgrade from a 939 A64 3800+. Any opinions? By the way, I'm new here: Hello all! Thanks in advance.
 01/09/2006 09:14 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
functional-pc
Senior Member

Posts: 1558
Joined: 01/10/2005

i dont see why it wouldnt function well... especially with the corsair.

-------------------------
Latest workstation:
Lian li PC-A05B, KN3-SLi, 4400 Brisbane, Freezer 64 Pro, 2 gigs Super-Talent T800UX2GC4, 36 raptor system drive, Caviar RE 320 storage drive, Hiper 580, Ati 1300 Pro, running Vista Home Premium 64-bit with Symantec 10.2.224
 01/09/2006 11:47 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
anakinskye
Junior Member

Posts: 2
Joined: 01/09/2006

QUOTE(anakinskye @ Jan 9 2006, 07:44 PM)Anyone using this combination?  I already have the mobo and RAM and want to upgrade from a 939 A64 3800+.  Any opinions?  By the way, I'm new here:  Hello all! Thanks in advance.
[right][snapback]589406[/snapback][/right]

Sorry, forgot to mention what I want to upgrade to. I want to add an Opteron 175 to my ASUS A8N-E and 2GB XMS. Anyone using this?
 01/10/2006 09:40 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
rahimali
Member

Posts: 84
Joined: 11/26/2005

QUOTE(anakinskye @ Jan 9 2006, 10:47 PM)Sorry, forgot to mention what I want to upgrade to.  I want to add an Opteron 175 to my ASUS A8N-E and 2GB XMS.  Anyone using this?
[right][snapback]589659[/snapback][/right]


it should definitely work. i have a similar albeit not identical setup (check sig) and everything working perfectly so far

-------------------------
Statistics
112018 users are registered to the AMD Processors forum.
There are currently 0 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.



Contact AMD Terms and Conditions ©2007 Advanced Micro Devices, Inc. Privacy Trademark information