AMD Processors
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: Help Getting RAID setup.
Topic Summary:
Created On: 04/22/2006 10:44 PM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 04/22/2006 10:44 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
The Tick
Junior Member

Posts: 1
Joined: 04/22/2006

Can someone tell me the basic steps to setting up a RAID 0 on this mother board? I 've never set one up before and before I start I want to make sure I'm doing it right. I have a K8N-DL motherboard with 6GB of RAM. My system hard drive is a SATA 250GB HDD and already has WinXP Pro installed. I'm ready to add 2 500GB SATA HDD's in a RAID 0 configuration. I'm aware that I have to use the RAID plugs on the motherboard, not the regular SATA plug slots. After that I can use all the help I can get.

Thanks
 04/24/2006 07:19 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
dot_pixel651
Senior Member

Posts: 4241
Joined: 05/12/2005

check in your motherboard book. durring bootup, there should be an F key to press to get into RAID setup.

dot.

-------------------------
AMD Opteron 165
ASUS A8N-SLi Deluxe
PNY 2x512MB DDR500
eVGA 7800GT
WD 2x160 / WD 250
ASUS 16x DVD-ROM / NEC 16x DVD-RW
Samsung 1.44
Ultra X-Finity 600
Statistics
112018 users are registered to the AMD Processors forum.
There are currently 0 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.



Contact AMD Terms and Conditions ©2007 Advanced Micro Devices, Inc. Privacy Trademark information