AMD Processors
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: Can a MP2600 be run aside a MP2800+
Topic Summary:
Created On: 01/18/2005 06:44 PM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 01/18/2005 06:44 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
morphsniper
Junior Member

Posts: 1
Joined: 01/18/2005

I am new to the MP area and have come across some good prices but also that fact that i have come across a MB AMD-760 MPX (K7) this has come with a MP2600.

I have bought a MP2800+ from a friend for a very very resonible price would like to know if they will work together.

As i am a beginner in the area of Multi Processors i know they need to be the same Frequency and have found out the MP2800+ is 2.017 ghz but not sure what the MP2600 runs at but i would imagine it will be probably about 2.00ghz.

Can some let me know if this is possible and if not then what would happei am itching to put this system together and play around with it.......

Any help / comments with this situation would be much appreciate to get me started.

 01/19/2005 02:55 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Bitey
Elite

Posts: 1492
Joined: 10/07/2003

From what I have read yes they will work together BUT...

The MP2800 will get downclocked to the MP2600's speed, so it should be well worth doing while you chase up another MP2800

 07/20/2005 10:04 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
ronrobins
Junior Member

Posts: 3
Joined: 12/16/2004

QUOTE(morphsniper @ Jan 18 2005, 03:44 PM)I am new to the MP area and have come across some good prices but also that fact that i have come across a MB AMD-760 MPX (K7) this has come with a MP2600.

I have bought a MP2800+ from a friend for a very very resonible price would like to know if they will work together. 

As i am a beginner in the area of Multi Processors i know they need to be the same Frequency and have found out the MP2800+ is 2.017 ghz but not sure what the MP2600 runs at but i would imagine it will be probably about 2.00ghz.

Can some let me know if this is possible and if not then what would happei am itching to put this system together and play around with it.......

Any help / comments with this situation would be much appreciate to get me started.
[right][snapback]321047[/snapback][/right]

 07/20/2005 10:08 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
ronrobins
Junior Member

Posts: 3
Joined: 12/16/2004

Hi. If you are still waiting, they both run at 266Mhz but unfortunately both CPU's HAVE to be the same preferably a matched pair but certainly NOT different speeds i.e. 2xMP2600+, 2xMP2800+,2xMP2400+ etc and of course both MP although sometimes you can have modified XP's. I would suggest looking on ebay and purchasing either another MP2600+ or MP2800+ but carefully check part numbers as quoted on CPU's
Statistics
112018 users are registered to the AMD Processors forum.
There are currently 0 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.



Contact AMD Terms and Conditions ©2007 Advanced Micro Devices, Inc. Privacy Trademark information