AMD Processors
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: 1400 266 FSB Not Recognized
Topic Summary:
Created On: 01/29/2004 07:53 AM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 01/29/2004 07:53 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
eltut
Junior Member

Posts: 1
Joined: 01/29/2004

I am currently running an A7V v.1.02 with a 1200 Mhz proc. I got a 1400 266 FSB for a song and installed it but the BIOS only shows it as an 1050 Mhz. I have known people who have run this processor in the same board but I can't seem to make it work. I am running the latest BIOS (1011). What am I missing?
 01/29/2004 08:26 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Greyhound
Senior Member

Posts: 5449
Joined: 10/07/2003

Your FSB is running at 100MHz(DDR200), set it to 133MHz in BIOS.

-------------------------
The opinions expressed above do not represent those of Advanced Micro Devices or any of their affiliates.

<center><font color=red>MODERATOR</center></font>

AMD Athlon 64 X2 6000+ 89W :: Asus M2N32SLI Deluxe :: 2x1024MB Muskin XP2-6400 DDR2-800 :: BeQuiet! Darkpower Pro 530W :: 2x WD Raptor 74GB/10k rpm, RAID 0 :: ATI Radeon X1950XTX
Statistics
112018 users are registered to the AMD Processors forum.
There are currently 0 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.



Contact AMD Terms and Conditions ©2007 Advanced Micro Devices, Inc. Privacy Trademark information