AMD Processors
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: RAM Quantity
Topic Summary:
Created On: 03/22/2004 06:58 AM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 03/22/2004 06:58 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
mtogni
Junior Member

Posts: 5
Joined: 02/13/2004

I have a system as follows:

- 2 AMD Athlon 2800+ MP
- MB ASUS A7m266-D
- 1Gb RAM PC 2100 No Ecc on slots 1&2
- ATI Fire GL 8700 video card
- Ultra ATA/100 RAID Card w/ 2 HDD IBM 40Gb (RAID 1)

I know in version prior to 1.04 with that mobo there's no way to fill up all the 4 RAM slots w/ RAM NO Ecc. So my question is: Can I add one more 512Mb Ram w/ ECC to slot 3? I already run the system w/ 2 512Mb Ram NO Ecc on slots 1 & 2.
Thanks in advance.

MT
 03/25/2004 10:22 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
NOP
Member

Posts: 27
Joined: 01/09/2004

You can't add one more 512Mb Ram w /ECC to slot 3

you must use all ECC ram in order to use slot 1-4


-------------------------
TYan S2466-4m (AMDchip)
Althon MP 2400+ Dual (0.13)
Transcand 512MB ECC DDR 266 x 2 + Ramos 512MB ECC DDR266 x 1
WD 800JB + WD800JB + WD1200JB
LG 4082 8X +/- DVD writer
Power VR 2 Kyro 32MB AGP
Creative SBlive Value Sound card
3com 3c920 Lan card on board
1394/USB 2.0 NEC combo card
Promise ATA-133 TX2 PCI IDE card x2
Enermax EP 495( 485W )
Statistics
112018 users are registered to the AMD Processors forum.
There are currently 0 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.



Contact AMD Terms and Conditions ©2007 Advanced Micro Devices, Inc. Privacy Trademark information