AMD Processors
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: !Help with Boot!
Topic Summary:
Created On: 08/03/2004 09:51 PM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 08/03/2004 09:51 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Pjers
Junior Member

Posts: 2
Joined: 08/03/2004

I was messing with the ram settings on my bios the other night (sorry im a newbie). After a the system reset it no longer boots correctly. The little red LED standby light is constantly on and beeps every 10 secs. Nothing is displayed on the monitor but everything is running, some what (fans running at slower rpms tho) Any help will be greatly appreciated.

I will post my comp specs soon.


Thanks in Advance

JG
 08/04/2004 06:54 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Veracocha
Junior Member

Posts: 3
Joined: 07/14/2004

Have you tried a CMOS reset?

If not try that and see if your pc will boot.
 08/05/2004 12:36 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Pjers
Junior Member

Posts: 2
Joined: 08/03/2004

Thanks for the help...I got it working
Statistics
112018 users are registered to the AMD Processors forum.
There are currently 0 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.



Contact AMD Terms and Conditions ©2007 Advanced Micro Devices, Inc. Privacy Trademark information