AMD Processors
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: OpenBios & Turion 64
Topic Summary:
Created On: 05/08/2009 05:02 PM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 05/08/2009 05:02 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
jav20a
Junior Member

Posts: 2
Joined: 05/08/2009

Hi everyone, recently I have this idea of flashing my bios and use the OpenBios or Coreboot project, the thing is that I couldn't find evidence supporting that Coreboot actually works with my motherboard/chipset or any documentation about OpenBios compatibility.

I have an Acer Aspire 5100 with AMD Turion64 and Ati Xpress 1100 Chipset. I'm wondering if anyone knows if I can flash my bios using either OpenBios or Coreboot.

Thanks to all...
 05/09/2009 10:30 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
imbored
Junior Member

Posts: 10
Joined: 05/09/2009

Why flash it when its working just fine?
 05/09/2009 07:18 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
jav20a
Junior Member

Posts: 2
Joined: 05/08/2009

Because I wanna use an Open Source Bios.
 06/30/2010 06:31 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
grantwu927
Lurker

Posts: 2
Joined: 06/30/2010

Hi all,

My mainboard is AM2+RS780+SB700.
I use "make menuconfig" command to choose motherboard.
I can only choose "Tilapia" project.
However, it is AM3+RS780+SB700.

So how can I replace the cpu code to AM2?

BR
Grant
Statistics
112018 users are registered to the AMD Processors forum.
There are currently 0 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.



Contact AMD Terms and Conditions ©2007 Advanced Micro Devices, Inc. Privacy Trademark information