AMD Processors
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: HyperTransport?
Topic Summary:
Created On: 08/10/2008 04:47 PM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 08/10/2008 04:47 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Superhal
Overclocker

Posts: 547
Joined: 08/02/2008

My research says that Hypertransport is automatically enabled on Phenoms, and you don't need to enable it in Bios. Is that true?

-------------------------

9750 X4 // 8600 GT // PC-6400 DDR2 800 mhz 1gig X 2 // WD 500 GB SATA HD // 580w PSU // Core Contact Freezer w/ IC Diamond 7 // DVD-RW // Win XP 32 bit // CPU-Z Validation #420180
 08/11/2008 09:53 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Kab
Senior Member

Posts: 1349
Joined: 02/03/2007

It is enabled at the hardware level not software.
Statistics
112018 users are registered to the AMD Processors forum.
There are currently 0 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.



Contact AMD Terms and Conditions ©2007 Advanced Micro Devices, Inc. Privacy Trademark information