AMD Processors
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: Slight pause when closing applications (approx 1 sec.)
Topic Summary: AMD Phenom X4 9550, ASUS M3N78-EM (GeForce 8300 mGPU), 4GB RAM, WinXP Pro SP2
Created On: 01/18/2009 07:09 PM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 01/18/2009 07:09 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
fillesy
Junior Member

Posts: 1
Joined: 01/11/2009

Hi All!

The problem I experience is the following:

Whenever I close an application there is a 1-1.5 second delay while the computer is not really responsive (mouse moves but doesn't register clicks and keyboard doesn't do anything [doesn't bring up the Start Menu if I press the "Windows Logo" key on the keyboard]).

Some details I thought might help:

- this problem happens with all applications, no matter what

- I've tested the memory, the hard drives, Computer Management, basically everything I could think of

- no BSODs, no freezes (except after I install DAEMON Tools SPTD, then it happens a lot), no Error messages in the Event Viewer

- I have the latest drivers for all devices

Any ideas?

Thank in advance,

Ferenc Illesy
Budapest, Hungary
Statistics
112018 users are registered to the AMD Processors forum.
There are currently 0 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.



Contact AMD Terms and Conditions ©2007 Advanced Micro Devices, Inc. Privacy Trademark information