AMD Processors
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: New Chipset Inserted Error everytime computer switched on
Topic Summary:
Created On: 04/14/2011 09:06 AM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 04/14/2011 09:06 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
zeus27
Lurker

Posts: 12
Joined: 04/09/2011

hey my friend got a pc recently and he had removed his chipset after all the setup was done to install a new cooling heat sink...now eveytime we boot his comp it gives an error press F1 to continue new chipset inserted...
Can anyone help me resolve this issue please...
*all drivers are installed properly the bios has been updated and once pressed F1 the systme boots and works fine but this msg is scaring us...
 04/14/2011 10:13 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
SlayerX
Elite

Posts: 1818
Joined: 06/21/2008

He removed the chipset?? Don't you mean the cpu?

If he removed the cpu than he probaly has to clear the CMOS.
Don't worry its nothing too major.

-------------------------
PII 1100T (Extinct)
Asus M4A78T-E (should be Extinct)
4Gb of Corsair XMS3 1600Mhz DDR3 (Going strong)
2x1GB 5850's (On their last lags)
Corsair HX850W (Awsome)
NZXT Phantom case (too ***** big)
 04/15/2011 12:54 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
zeus27
Lurker

Posts: 12
Joined: 04/09/2011

oh yes thats what I meant Slayerx we checked the Cmos and reset it...now its all cool...
Statistics
112018 users are registered to the AMD Processors forum.
There are currently 0 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.



Contact AMD Terms and Conditions ©2007 Advanced Micro Devices, Inc. Privacy Trademark information