AMD Processors
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: Amd Phenom 9600 not booting
Topic Summary:
Created On: 01/07/2008 08:56 PM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 01/07/2008 08:56 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
wartech0
Junior Member

Posts: 1
Joined: 01/07/2008

My amd Phenom 9600 is not booting up on a KN9 Sli motherboard. I updated the bios and still nothing is anyone getting problems like this?
 01/07/2008 09:54 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
leexgx
Case Modder

Posts: 584
Joined: 07/06/2005

set the ram speed to 553 and see if that works (clear the Cmos first then turn on and set ram to 533) see if that works

-------------------------
Gameing > AMD64 5000+ X2 Black (OC 3.2ghz - 1.375v) > TK Big Typoon > Asus M2N32-SLI delux > 2.2gb 4gb Gell ram > NVIDIA 8800 GTX > X-FI

Server > phenom 9500 (OC 2.475ghz 1.3v)> 4gb ram > Asus M3A32-MVP> lots of disk space

Edited: 01/07/2008 at 10:11 PM by leexgx
 01/11/2008 10:07 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
LSDouglas
Member

Posts: 40
Joined: 12/31/2007

if ur running na MSI board, dont bother, i have an K9N SLI Platinum, and it doesn't work. Just follow this trhead, ull get the picture
http://global.msi.com.tw/index...2_no=171&cat3_no=#menu
Statistics
112018 users are registered to the AMD Processors forum.
There are currently 0 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.



Contact AMD Terms and Conditions ©2007 Advanced Micro Devices, Inc. Privacy Trademark information