AMD Processors
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: drivers
Topic Summary:
Created On: 01/18/2008 09:02 PM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 01/18/2008 09:02 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
coyote15
Junior Member

Posts: 1
Joined: 01/18/2008

I need to know where i can get the amdlld.sys for a friend...thank you
 01/19/2008 08:20 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
MikeB12
Senior Member

Posts: 2452
Joined: 07/14/2007

that's gotta be a file in a amd driver..
just reinstall the offending or error driver.

since we don't know what you're trying to fix, really can't be of more help.

you know it may not be the file that's causing the problem, that just may be the symptom of the problem.

-------------------------
*Q6600@3330mhz 1.35v - True120 | Abit IP35pro | 2x2GB Gskil | 2 x EVGA GTS 250- shader 1890 | Corsair HX520 | OCZ Vertex 60GB/Seagate 7200.11 500GB
*x4 810@3250mhz 1.32v - Xigmatek S1283 | MSI K9A2 CF-F 790X | 2x1GB Kingston HyperX | 2 x MSI GTS 250- shader 1890 | Antec EW 500
*Q6600@3330mhz 1.36v - Scythe Mugen | Gigabyte GA-P35-DS3L | 2x1GB Ballistx | XFX GTX 260 (192) shader 1512 | OCZ Stealth 500w
Statistics
112018 users are registered to the AMD Processors forum.
There are currently 0 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.



Contact AMD Terms and Conditions ©2007 Advanced Micro Devices, Inc. Privacy Trademark information