AMD Processors
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: AMD Vision Engine Centre
Topic Summary: First time run error returns
Created On: 08/12/2012 10:54 AM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
Answer This question was answered by Macphesto, on Thursday, August 16, 2012 4:02 PM

Answer:
Hi,

I have a lenovo s205 with the e-450 apu and recently i updated the graphic driver and on reboot and every time i start the pc when i right ckick on the desktop and choose the vision engine it returns no amd graphic driver found or not workink properly please reinstall etc.. i click ok and redo the operation and it works on the 2nd time..

Any suggestions??

Cheers

Mervyn
 08/12/2012 10:54 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Macphesto
Lurker

Posts: 2
Joined: 08/12/2012

Answer Answer
Hi,

I have a lenovo s205 with the e-450 apu and recently i updated the graphic driver and on reboot and every time i start the pc when i right ckick on the desktop and choose the vision engine it returns no amd graphic driver found or not workink properly please reinstall etc.. i click ok and redo the operation and it works on the 2nd time..

Any suggestions??

Cheers

Mervyn
 08/16/2012 04:02 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Macphesto
Lurker

Posts: 2
Joined: 08/12/2012

resolved - installed new driver 12-8
Statistics
112018 users are registered to the AMD Processors forum.
There are currently 0 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.



Contact AMD Terms and Conditions ©2007 Advanced Micro Devices, Inc. Privacy Trademark information