AMD Processors
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: FSB and Multiplier - Presario 2100 - XP1800+
Topic Summary:
Created On: 06/23/2004 07:59 AM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 06/23/2004 07:59 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
lolo_fiderzen
Junior Member

Posts: 1
Joined: 06/23/2004

Hi,

I'd like to know if it's normal that, as settings, I found these on my Compaq Presario 2100 :
FSB = 133 Mhz
Multiplier = 4
Which would mean my laptop runs at 532 Mhz !! (for an Athlon XP 1800+ proc !!

Is there any reason for that ?? (heating ?...)
Or can I put these settings like on my Desktop (also a 1800+) :
FSB : 133 Mhz
Multiplier : 11.5
(which does 1.5 Ghz !

Thanks

 06/24/2004 12:26 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Charlie22911
Voodoo Programmer

Posts: 3278
Joined: 04/09/2004

not sure about the multiplier thing but my opinion about compaqell is to cmpaq as amd is to intel.
ive seen more compaqs and hps(hp=Celeron 266MHz with no l2 cache ) crash than any thing else

-------------------------
Desktop:
Phenom II x6 1055T @ 4GHz | 4x2GB Patriot DDR3 1600 @ 2000 | 3x AMD Radeon HD6970 Crossfire

Laptop:
Core i7 2960xm @ 4.2Ghz | 4x4GB Kingston DDR3 1866 | 2x GTX 580m SLI OC 725/1450/1500
Statistics
112018 users are registered to the AMD Processors forum.
There are currently 0 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.



Contact AMD Terms and Conditions ©2007 Advanced Micro Devices, Inc. Privacy Trademark information