AMD Processors
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: MSI E350IA-E44 Strange video behavior
Topic Summary: ATI HD 6310
Created On: 04/17/2012 12:14 AM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 04/17/2012 12:14 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
radioDJ
Lurker

Posts: 1
Joined: 04/17/2012

I recently bought a MSI E350IA-E44 mainboard on which i'm using windows XP professional with 2GB DDR3.
Using the original video drivers (fom the CD), my event viewer was spammed with tens of event entries per seconds, so i downloaded the new version of Catalyst (12.3) but the problem is still there but under a different form. Now anytime i start a video i get this error on event viewer;

0000000174: 2012-04-16 21:57:00:343 Calling iDEM_PP.GetPowerSourceMapping failed and result is: 3 Error Called by: ATI.ACE.CLI.Aspect.PowerPlay4.Graphics.Runtime.RT_PowerPlay4:arse_EventPowerModeEverything processID:02260 threadID ) domainNameccc.exe ) assemblyNameCLI.Aspect.PowerPlay4.Graphics.Runtime, Version=2.0.4427.39139, Culture=neutral, PublicKeyToken=90ba9c70f846762e)


The video plays mostly normal, on some i get like a strange partial refresh. The strangest part is that this kind of partial refresh i get it even on desktop, for example if i have the firefox window maximized and in background another window, sometimes it appears a part of the background window over the focused one.
This is really annoying.

I should send the mainboard to the warranty, or is a driver problem?
Statistics
112018 users are registered to the AMD Processors forum.
There are currently 0 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.



Contact AMD Terms and Conditions ©2007 Advanced Micro Devices, Inc. Privacy Trademark information