AMD Processors
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: Athlon 64 3800+
Topic Summary:
Created On: 11/16/2010 02:48 PM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 11/16/2010 02:48 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
rickhdz
Lurker

Posts: 2
Joined: 11/16/2010

I want to know if I can replace an AMD Athlon 64 3800+ with a Sempron S140 processor on my HP desktop. It has a motherboard model MCP61PM-HM Rev 1.0A
Can anybody please help me?
 11/16/2010 03:04 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
go_for
Alpha Geek

Posts: 3217
Joined: 01/21/2006

A quick glance around the net, user's experience is it does not work. Here from a 1.0B board :

http://www.bios-mods.com/forum/printthread.php?tid=1899

-------------------------
 11/17/2010 08:19 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
rickhdz
Lurker

Posts: 2
Joined: 11/16/2010

Thank you so much for your help
Statistics
112018 users are registered to the AMD Processors forum.
There are currently 0 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.



Contact AMD Terms and Conditions ©2007 Advanced Micro Devices, Inc. Privacy Trademark information