AMD Processors
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: upgradeing k6-2 to a k6-III
Topic Summary:
Created On: 11/08/2003 03:42 AM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 11/08/2003 03:42 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
ghost_6
Member

Posts: 29
Joined: 11/08/2003

Iam going to upgrade my k6-2 to a k6-III,my motherboard is a soyo 5eh5 v1.2 super 7.Now iam wondering if iam going to get a performance increase the k6-2 is a 533mhz running at 523 mhz, 95 mhz bus frequency 5.5x multiplier the k6-III is 400mhz iam going to try to overclock it to 450 or 500mhz...So what do you all think...?
 11/08/2003 04:07 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Greyhound
Senior Member

Posts: 5449
Joined: 10/07/2003

well, the K6-III has on-die L2-cache, so your mobo's L2-cache will act as L3. I am sure you will notice quite a difference in performance
Congrats, man! the K6-III is a really awesome chip for its age, IMHO.

-------------------------
The opinions expressed above do not represent those of Advanced Micro Devices or any of their affiliates.

<center><font color=red>MODERATOR</center></font>

AMD Athlon 64 X2 6000+ 89W :: Asus M2N32SLI Deluxe :: 2x1024MB Muskin XP2-6400 DDR2-800 :: BeQuiet! Darkpower Pro 530W :: 2x WD Raptor 74GB/10k rpm, RAID 0 :: ATI Radeon X1950XTX
Statistics
112018 users are registered to the AMD Processors forum.
There are currently 0 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.



Contact AMD Terms and Conditions ©2007 Advanced Micro Devices, Inc. Privacy Trademark information