AMD Processors
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: will this case fit?
Topic Summary:
Created On: 05/08/2005 09:45 PM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 05/08/2005 09:45 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
adriana
Member

Posts: 88
Joined: 04/09/2005

do you think this case will fit my VERY OLD COMPUTER, 6 years.

Compaq presario 5735

http://h10025.www1.hp.com/ewfr...umen...cname=c00008871' ">http://h10025.www1.hp.com/ewfr...c=us&docname=c00008871


this is the case i want
http://www.newegg.com/product/...asp?...N82E16811147001' ">http://www.newegg.com/product/...p?item=N82E16811147001

sorry if its the wrong place to post this topic

when i buld my new computer i will be using that case but i just wanna get it first
 05/09/2005 11:13 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
technic58
Minister of Spare Parts

Posts: 13953
Joined: 07/25/2004

wait ur asking if your old computer motherboard, CPU, RAM etc will fit in that case?
well HP and Compaq generally dont hav roomy cases, and the rosewill is an ATX, so it should fit fine.

-------------------------
My GT430 Is Folding For AMD Team 34106
FOR A GOOD CAUSE---Accepting Donations of New, Used, Working, Nonworking PC Components
Thanks to KLEETUS for his generous donation of components!!
 05/09/2005 07:05 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
adriana
Member

Posts: 88
Joined: 04/09/2005

yea im asking if my mobo cpu ram power supply will fit. ohhhhhhh coool awesome cause im building an rig later on and just want the case first. i thought it woundlt fit because of theres different place where the screws are in every case. so thanks a lot. anyone think it wont fit?
 05/09/2005 07:50 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Athlonuser
Overclocker

Posts: 797
Joined: 10/10/2004

I think it should fit in the new case. But i am not sure. The last time i tried to put a compaq motherboard in a different case it didn't fit.

-------------------------
Desktop: AMD Opteron 170 2.7ghz OC, 440gb HDD space (3 HDDs in RAID-0), 4GB RAM, Hec X Power Pro 600W PSU, Gigabyte GTX 260 OC, two dvd burners, HT Omega Striker 7.1 sound card

Laptop: Dell Inspiron 15 N5040, Core i3 380M, 4GB RAM, 500GB HDD
 05/09/2005 07:53 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
adriana
Member

Posts: 88
Joined: 04/09/2005

ohh see thats what im afraid of. thanks for your reply
 05/09/2005 09:23 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
shakkattack
Senior Member

Posts: 212
Joined: 01/19/2005

goto your local store armed with your motherboard and see for your self if it fits an atx case of any sort you will be fine or just ask at the counter "will this fit in a atx case" they will probobly try it and see thats the sensible thing to do if your going to buy it online.
Statistics
112018 users are registered to the AMD Processors forum.
There are currently 0 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.



Contact AMD Terms and Conditions ©2007 Advanced Micro Devices, Inc. Privacy Trademark information