AMD Processors
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: Duron 650
Topic Summary:
Created On: 01/17/2005 07:46 PM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 01/17/2005 07:46 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
JT98684
Junior Member

Posts: 1
Joined: 01/17/2005

Hi,
Does anybody know if I can just remove and replace my 650 Duron with a 2200 Sempron?
My motherboard is a Gigabyte GA-7ZM and I have 640 megs of PC133 RAM.
Thanks.

John
 01/17/2005 08:00 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Stone_age
Alpha Geek

Posts: 2523
Joined: 03/16/2004

Sorry but no. Your board has a kt133 chipset, with a maximum fsb of 133, and thats overclocked, with a high pci bus speed. specs for your board: http://www.giga-byte.com/Mothe...rodu...ucts_GA-7ZM.htm' ">http://www.giga-byte.com/Mothe...ts/Products_GA-7ZM.htm
Also, they do not make a sempron 2100, they start at 2200, and require a 166 fsb.

-------------------------
Phenom II X6 1055T, Asus M4A89GTD Pro/USB3
Phenom II X4 945, Gigabyte MA785G-UD3H
Zacate E-350, MSI E350IS -E45

http://classicplatforms.com
Statistics
112018 users are registered to the AMD Processors forum.
There are currently 0 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.



Contact AMD Terms and Conditions ©2007 Advanced Micro Devices, Inc. Privacy Trademark information