AMD Processors
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: Duron 1100
Topic Summary:
Created On: 01/30/2005 01:13 AM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 01/30/2005 01:13 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
zozee
Junior Member

Posts: 2
Joined: 01/30/2005

Nothing attached besides the monitor. Power supply is 300W. Error coming up saying that CMOS information is wrong. Initially doesn't post. When system was left on for approximately 1 hr it then started randomly beeping. Rebooted and didn't initially post. Left for 10-15 minutes and then posted with the CMOS info wrong error.
Help!!! What is this!?
Anyone have any ideas?
 01/30/2005 06:43 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Athlonuser
Overclocker

Posts: 797
Joined: 10/10/2004

Maybe some one changed the RAM frequency to the wrong setting or maybe there was a setting set wrong in the Advanced CMOS Features or Integrated Peripherals. If you set the RAM frequency wrong in the frequency or voltage control then it tends to do that.

-------------------------
Desktop: AMD Opteron 170 2.7ghz OC, 440gb HDD space (3 HDDs in RAID-0), 4GB RAM, Hec X Power Pro 600W PSU, Gigabyte GTX 260 OC, two dvd burners, HT Omega Striker 7.1 sound card

Laptop: Dell Inspiron 15 N5040, Core i3 380M, 4GB RAM, 500GB HDD
Statistics
112018 users are registered to the AMD Processors forum.
There are currently 0 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.



Contact AMD Terms and Conditions ©2007 Advanced Micro Devices, Inc. Privacy Trademark information