AMD Processors
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: ATI-TV Wonder TE Tuner and Video Capture Card
Topic Summary: Had To Re-Format... Re-Install of Drivers I have audio NO picture
Created On: 11/30/2007 09:13 PM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 11/30/2007 09:13 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Swansoftare
Junior Member

Posts: 3
Joined: 11/30/2007

About 4 years ago I had to reinstall everything on my 2001 Dell 4400 Dimension PC.
The ATI card worked like a champ before I re-formatted my drive.
Now when I go to ati.com and install what I *Think* is the right driver all I get is audio NO picture.
Not sure what is up, if anyone can help that would be great.
My original install goes back to 2002 I think.
I do not have the orig CD.
Trying to get this to work not a big deal but would be nice, as it worked great about 4 years ago.
Any ideas.
Dell P4
Dimension 440
The Video screen is B and W horizontal lines, audio is fine, just visual issue.
Thanks in advance.
Jay
 11/30/2007 09:19 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
PorscheRacer14
Ardrid Returned

Posts: 5488
Joined: 06/05/2007

Are these the ones you are using? Make sure you have the latest windows updates, .Net Framework updates, WDM drivers and capture drivers. If not, check out "driverheaven" and see if you can find the old drivers there.

-------------------------
Multi-Core Upgrade Guide

Do you want a world ranking? Join Team Fusion in Forum Warz 2011!
 11/30/2007 09:22 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Swansoftare
Junior Member

Posts: 3
Joined: 11/30/2007

Should of noted: I do not have SP2... That is not a wise install for me...
Maybe that is the issue...
 11/30/2007 09:34 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Swansoftare
Junior Member

Posts: 3
Joined: 11/30/2007

Yep, that was the page I installed driver from. Still no luck just B/W horiz lines with audio.
Maybe I should jsut purchase a 2007 version of this product, is there one availiable?
And is it stable under SP1 of XP?
As I would like to see TV on my PC
Thanks,
Jay
 11/30/2007 09:43 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
PorscheRacer14
Ardrid Returned

Posts: 5488
Joined: 06/05/2007

All the drivers written for XP now are written for SP2. I'd use SP2 over SP1 any day.

-------------------------
Multi-Core Upgrade Guide

Do you want a world ranking? Join Team Fusion in Forum Warz 2011!
 06/11/2008 07:49 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
MKoivuFan
Junior Member

Posts: 2
Joined: 06/11/2008

My question is, i go to tape something off my tv to my computer but i dont have the record button... I have the un zoom, closed captions parent control input and mute.... Anyone know how to get the record button to show up... Thanks any help would be greatly appreciated
 06/11/2008 04:54 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
PorscheRacer14
Ardrid Returned

Posts: 5488
Joined: 06/05/2007

I haven't done this in years, but I think pressing "Control-R" is the smae as clicking the record button. Are you in your TV capture program?

-------------------------
Multi-Core Upgrade Guide

Do you want a world ranking? Join Team Fusion in Forum Warz 2011!
 06/11/2008 09:45 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
MKoivuFan
Junior Member

Posts: 2
Joined: 06/11/2008

I was in my TV program not sure if its the TV capture program tho?
Statistics
112018 users are registered to the AMD Processors forum.
There are currently 0 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.



Contact AMD Terms and Conditions ©2007 Advanced Micro Devices, Inc. Privacy Trademark information