AMD Processors
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: xp3000 speed going up and down a little
Topic Summary:
Created On: 05/17/2004 05:12 PM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 05/17/2004 05:12 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
phill2005
Junior Member

Posts: 1
Joined: 05/17/2004

hi i need some help with some thing just got a xp3000 i think its working ok but when i use cpu info to check the speed the speed seems to be going up and down a bit is that normall?
 05/17/2004 05:42 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
-Milt-
Senior Member

Posts: 1722
Joined: 03/15/2004

Hi phill, and Welcome to the Forum!

If you are talking about the AMDinfo.exe (the green & black one), then YES!
Get rid of it.

Run WCPUID or CrystalCPUID to get the 'Gospel truth'...
WCPUID is available for free here http://www.h-oda.com/' ">http://www.h-oda.com/
CrystalCPUID is available free, from this page http://crystalmark.info/?lang=en' ">http://crystalmark.info/?lang=en

-------------------------
Here is my new PCChips M848A' ">http://img.photobucket.com/alb...2_T-2-3-3-6-2_M848.jpg v2.1, with a 1700+ @ 2411 MHz, and my trusty old PCChips M810L' ">http://members.lycos.co.uk/mmm...00MHz_Sandra_tests.jpg v7.1A, with a Barton 2500+ @ over 3500+. Some of my fancy cars are on this pag
Statistics
112018 users are registered to the AMD Processors forum.
There are currently 0 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.



Contact AMD Terms and Conditions ©2007 Advanced Micro Devices, Inc. Privacy Trademark information