AMD Processors
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: problems with my pc
Topic Summary:
Created On: 05/01/2006 05:59 AM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 05/01/2006 05:59 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
loolah001
Junior Member

Posts: 1
Joined: 05/01/2006

hiyah i wonder if anyone can help im not computer literate so bear with me pls. Basically we defragged our system today and when we rebooted the system we basically go to the safe mode but then nothing happens whatever u press takes you to a screen that is blank with a cursor. We had the system upgraded from a 126 to a 256 and cannot restore factory settings we have tried before how can i get my pc to work again? Any help would be most appreciated.
 05/01/2006 06:25 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
anastasiakayy
Member

Posts: 101
Joined: 03/31/2006

hmmm... i have heard of this problem before, reboot your comp and hold f8 or f11 i forget, to get to the safe mode commands, choose boot in normal mode and it should fix it for you
Statistics
112018 users are registered to the AMD Processors forum.
There are currently 0 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.



Contact AMD Terms and Conditions ©2007 Advanced Micro Devices, Inc. Privacy Trademark information