AMD Processors
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: upgrade semprom 3600 2.0mhz
Topic Summary:
Created On: 11/21/2009 01:03 AM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 11/21/2009 01:03 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
bitemas
Junior Member

Posts: 1
Joined: 11/20/2009

hello, i want to upgrade my laptop processor to other with 64 bits technology , it has a semprom 3600 .
what other processor can i put on my computer?
Athlon
or wich one?
thanks.
Is a hp F754LA compaq computer and i want to use windows vista 64
Greetings from argentina
 08/03/2010 12:24 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
rikaroo
Newbie

Posts: 28
Joined: 04/06/2010

http://forums.amd.com/forum/me...id=34&threadid=124276

This is another similar thread. I have no idea if this is similar to what you own, but it popped up after searching with your model number.

-------------------------
[url=http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1409014][/url]
Statistics
112018 users are registered to the AMD Processors forum.
There are currently 0 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.



Contact AMD Terms and Conditions ©2007 Advanced Micro Devices, Inc. Privacy Trademark information