AMD Processors
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: cpu stoped working and getting BSOD
Topic Summary:
Created On: 02/19/2011 02:47 PM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 02/19/2011 02:47 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
tntsk8er2005
Lurker

Posts: 1
Joined: 02/19/2011

I have had my AMD Phenom II X4 965 for a little over a month now. It worked fine up until a few days ago when it would crash and i would get a blue screen. sometimes it would start back up and other times it would immediately blue screen again. i checked the temps and they were always around 40 degrees i put my old cpu in and everything started up fine. Now the new cpu goes straight to blue screen every time. what could be the cause of this?
 03/03/2011 06:20 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
guyz92
Lurker

Posts: 7
Joined: 03/03/2009

did you check the TDP of you motherboard?

Maybe your PII X4 965 is a 140 TDP version.

I am using unlocked Phenom II x2 555 to X4 B55 (CACDC AC 1049CPM) stable without any problem with AMD 890GX and SB850 chipset.
Statistics
112018 users are registered to the AMD Processors forum.
There are currently 0 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.



Contact AMD Terms and Conditions ©2007 Advanced Micro Devices, Inc. Privacy Trademark information