AMD Processors
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: how to make a router have better distance
Topic Summary:
Created On: 05/26/2005 07:50 PM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 05/26/2005 07:50 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
91RX-7 Boy
Senior Member

Posts: 2938
Joined: 12/29/2004

I tried foil by the antenna to direct the signal but no go
 05/26/2005 07:52 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
liltechdude
Case Modder

Posts: 1152
Joined: 01/03/2005

well i kno they make range expanders....but they r like $50 so u would have to pay the money....and foil on the anttenna's probably not wrk that well if at all....

liltechdude

-------------------------
Current Desktop:
Intel Core i7 860 | WD Velociraptor 300GB x 2 RAID 0
Asus P7P55D-E Premium | WD Caviar 1TB
XFX Radeon HD 5870 1GB GDDR5
G.Skill 8GB DDR3 1600 | Asus Xonar D2X
Logitech G15 Keyboard | 2x Samsung 24" LCD Flatpanel
 05/26/2005 08:12 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
ZONIAN
Senior Member

Posts: 724
Joined: 04/27/2005

QUOTE(91RX-7 Boy @ May 26 2005, 04:50 PM)I tried foil by the antenna to direct the signal but no go
[right][snapback]425700[/snapback][/right]


similar problem solved.

try here:

http://www.theeldergeek.com/fo...x.ph...topic=10690&hl=' ">http://www.theeldergeek.com/fo...hp?showtopic=10690&hl=

-------------------------
Zonian
 05/26/2005 11:31 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
SLaY3r
Senior Member

Posts: 3793
Joined: 03/17/2004

I would suggest using a monkey wrench.

-------------------------

The opinions expressed above do not represent those of AMD, OCZ, or ATI
"bv, if Mormons were real, you'd be one" - SDA
 05/26/2005 11:32 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Nolano
Senior Member

Posts: 3257
Joined: 04/26/2004

longer wire is what I would try
 05/26/2005 11:32 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Mime
Troll Hunter

Posts: 8517
Joined: 10/06/2003

When all else fails hit it really hard and if it breaks then it needed replacing anyway...

-------------------------
Containment Breach

Do not meddle in the affairs of archers, for they are subtle and quick to anger.
 05/26/2005 11:33 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Silk_the_Absent1
Senior Member

Posts: 15221
Joined: 02/02/2004

The "Kill it!" option seems to bee looming high here.

-Adam
 05/26/2005 11:33 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
koolaidwa
Senior Member

Posts: 9068
Joined: 04/06/2004

LOL thats a good saying mime


u get a cookie today



-------------------------

[b' ">http://di.fm ..... CAT - "Oh no, I'm Dwain Dibley"
Just say no to Black Eyed Peas! ..... I Fish Therefore I Am!
 06/10/2005 02:53 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Takezo_dono
Senior Member

Posts: 278
Joined: 06/10/2004

QUOTE(91RX-7 Boy @ May 26 2005, 03:50 PM)I tried foil by the antenna to direct the signal but no go
[right][snapback]425700[/snapback][/right]


lol your funny.

How far is your comp from the access point anyways?

My old netgear wirless router could do 70+ feet easy. My new Wirless g can do 100+ easy.

If you just have connectivity probelms then I sugest you follow instructions that came with your router again.



Statistics
112018 users are registered to the AMD Processors forum.
There are currently 0 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.



Contact AMD Terms and Conditions ©2007 Advanced Micro Devices, Inc. Privacy Trademark information