AMD Processors
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: Going wireless...
Topic Summary:
Created On: 05/01/2006 09:41 PM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 05/01/2006 09:41 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
TridenT_Boy3555
Senior Member

Posts: 2557
Joined: 12/26/2005

Is there a way to go wireless without having to give up your current router?

-------------------------

My signature is environmentally friendly. Is yours?
 05/02/2006 09:17 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
bvchurch
Senior Member

Posts: 8655
Joined: 06/24/2004

Well there are two options that I can think of.

1) Wireless Access Point which plugs into the existing router, takes IPs from the existing router and just transmits a wireless signal (basically)
2) Add on a wireless router, though you will not be able to connect through to an existing workgroup (unless the router has a feature to have it act as an access point [my Motorola WR850G does]) but it will distribute IPs and such.
Statistics
112018 users are registered to the AMD Processors forum.
There are currently 0 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.



Contact AMD Terms and Conditions ©2007 Advanced Micro Devices, Inc. Privacy Trademark information