AMD Processors
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: windows CALs
Topic Summary:
Created On: 02/17/2006 05:13 PM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 02/17/2006 05:13 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
functional-pc
Senior Member

Posts: 1558
Joined: 01/10/2005

with one server running server 2003 standard and exchange 2003... accessed by 200 workstations... each station running xp pro... which system needs what licsenses?
i always thought that the server unit needs one CAL, but all the accessing stations do not... is this correct?

-------------------------
Latest workstation:
Lian li PC-A05B, KN3-SLi, 4400 Brisbane, Freezer 64 Pro, 2 gigs Super-Talent T800UX2GC4, 36 raptor system drive, Caviar RE 320 storage drive, Hiper 580, Ati 1300 Pro, running Vista Home Premium 64-bit with Symantec 10.2.224
 02/17/2006 05:28 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
bp1019
Senior Member

Posts: 2434
Joined: 08/24/2005

I believe that is correct. As long as the server has the license then the workstations shouldn't need 2003 licenses. Just in case though (they have some wierd licensing stuff) I would try e-mailing their support, especially since I bet you are setting this up for a customer.

EDIT: Ah, they charge $99 for e-mail tech support and $245 for phone support so nvm. http://support.microsoft.com/o...lt.a...838&gprid=36981



-------------------------

-Proud owner of a DFI because chicks dig "Big" OCs
Repsgaminglounge
Statistics
112018 users are registered to the AMD Processors forum.
There are currently 0 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.



Contact AMD Terms and Conditions ©2007 Advanced Micro Devices, Inc. Privacy Trademark information