AMD Processors
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: Forum Warz Score Card
Topic Summary: We have less then a month to get finalized
Created On: 01/03/2011 05:35 AM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
1 2 Next Last unread
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 01/03/2011 05:35 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
X-tremedreamer
Case Modder

Posts: 1092
Joined: 03/02/2008

We NEED to get our heads back into the game here. I have put together a score card that shows who has checked in as of right now. If your not on this list check in Here If you are on this list, then start turning in some benchies. Screen shots for 3Dmarks are not allowed at this point Turn in your scores below as we have done in the past. If you have already posted a Stock run with your current hardware, then all I need is your Overclock runs, and let me know that your hardware has not changed since your stock run (Here) Otherwise Post both stock and overclocked Scores. There is only one Benchmark that requires a Screen Shot, I expect to see the right Wallpaper (Get it here! Right click and save image as), and two CPU-Z and a name tag on that screen shot. All others will be direct links and will have your Screen name, and the 3DMarks will also have "Team Fusion" in the description line.



This is also our Team Roster, and I will be turning this list in to TRP as our roster. If your not on it by February 15th You will not play as part of AMD Forums This is Very important peoples, So come out of the wood work and lets get this ball rolling again!!

-------------------------


Edited: 01/06/2011 at 09:50 AM by X-tremedreamer
 01/05/2011 12:14 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Charlie22911
Voodoo Programmer

Posts: 3278
Joined: 04/09/2004

UPDATED




Overclocked:

GeekBench

3DMark Vantage

3DMark 06

wPrime + CPUz

Total score:
329,636






Stock:

GeekBench

3DMark Vantage

3DMark 06

wPrime + CPUz

Total score:
222,784

-------------------------
Desktop:
Phenom II x6 1055T @ 4GHz | 4x2GB Patriot DDR3 1600 @ 2000 | 3x AMD Radeon HD6970 Crossfire

Laptop:
Core i7 2960xm @ 4.2Ghz | 4x4GB Kingston DDR3 1866 | 2x GTX 580m SLI OC 725/1450/1500

Edited: 01/06/2011 at 05:12 PM by Charlie22911
 01/05/2011 12:18 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
pcnazz
Sub Zero

Posts: 2246
Joined: 05/17/2008

Sharp desktop background Charlie .

-------------------------
    Room Temp H20 | 2 Stage Cascade | PH II X6 1090T BE | PH II X2 555 / Asus CH4 v905 | i7 970 / Asus R2E v1914 | Corsair HX1000 1210W | Asus 5970 QF | Corsair Dominator GT 2000 | WD VR 3+0 Raid ( 450gb )
 01/05/2011 12:24 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Charlie22911
Voodoo Programmer

Posts: 3278
Joined: 04/09/2004

Thanks, got it from Xtreme! Got to reupload my screenies though, forgot my screen name...

EDIT

Ok, screenies updated. Let me know if anything is FUBAR'd.

EDIT2

I just saw that these dont have to be run at stable settings... Guess it's time to see how far I can push her, thought I think my ram is at its max...

-------------------------
Desktop:
Phenom II x6 1055T @ 4GHz | 4x2GB Patriot DDR3 1600 @ 2000 | 3x AMD Radeon HD6970 Crossfire

Laptop:
Core i7 2960xm @ 4.2Ghz | 4x4GB Kingston DDR3 1866 | 2x GTX 580m SLI OC 725/1450/1500

Edited: 01/05/2011 at 06:54 PM by Charlie22911
 01/05/2011 07:22 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
X-tremedreamer
Case Modder

Posts: 1092
Joined: 03/02/2008

Originally posted by: Charlie22911

Ok, here are some results...
STOCK:

http://img.photobucket.com/alb...2911/wPrime-2.jpg[/IMG

3DMark Vantage

http://3dmark.com/3dmv/2836873

3DMARK 06

http://3dmark.com/3dm06/15249209


GeekBench

http://browse.geekbench.ca/gee...ch2/view/338119



OVERCLOCKED:

]http://img.photobucket.com/albums/v206/charlie22911/wPrime-3.jpg[/IMG]

3DMark Vantage

http://3dmark.com/3dmv/2837229

3DMARK 06

http://3dmark.com/3dm06/15249912



GeekBench

http://browse.geekbench.ca/geekbench2/view/338127




OK bud here are what we need to correct.

1) we need a link to the screen shot like this

2) we need the links to Vantage to work

3) on both of your 3Dmark06 and Vantage score I need your screen name in "Name" AND "Team Fusion" in the "Description"

4) create an account with Geekbench using your screen name so you can save your results to your account. Then, after saving the results to your account post a link to it here.

5) enter your scores to the Forum warz Calc you will find that here.

You will help us cops a lot if you will list the benchies in the order that they appear on the Calc. Other then that your scores look good, your Screen shot looks right. So in your case you dont have to rerun any benchmarks, just fix the links and add the information required.

Thanks

-------------------------
 01/05/2011 08:22 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Charlie22911
Voodoo Programmer

Posts: 3278
Joined: 04/09/2004

Ok, I will work on that. Looks like I will have to rerun a few things, but no biggie. I tried pushing farther but my CPU just wont boot past 4GHz. Even though ram is 1600MHz, I can push it to 2GHz fine, and my chipset is good for 325 at least. CPU NB can clock past 2.5GHz no problem as well... Also, I cant OC my 5870's 1MHz or they artifact like hell. Bah.

EDIT:

Got some improved results, updated my original post ^^^. Bumped my CPU speed a tad and got my CPU NB to 2.7GHz and ram 2000MHz 1T. Had to remove 2 sticks to do it though so these runs are on 4GB ram.

-------------------------
Desktop:
Phenom II x6 1055T @ 4GHz | 4x2GB Patriot DDR3 1600 @ 2000 | 3x AMD Radeon HD6970 Crossfire

Laptop:
Core i7 2960xm @ 4.2Ghz | 4x4GB Kingston DDR3 1866 | 2x GTX 580m SLI OC 725/1450/1500

Edited: 01/05/2011 at 10:24 PM by Charlie22911
 01/06/2011 09:01 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
X-tremedreamer
Case Modder

Posts: 1092
Joined: 03/02/2008

Originally posted by: Charlie22911

UPDATED

Overclocked:

GeekBench

3DMark Vantage

3DMark 06

wPrime + CPUz

Total score:

328,772


Stock:

GeekBench

3DMark Vantage

3DMark 06

wPrime + CPUz

Total score:

222,784


Approved!! Nice scores First ones so I will update the score card.

It will also reflect a Correction on your OC scores



-------------------------


Edited: 01/06/2011 at 09:51 AM by X-tremedreamer
 01/06/2011 12:34 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Charlie22911
Voodoo Programmer

Posts: 3278
Joined: 04/09/2004

I must have put the old OC clocks in, nice catch! I'm really surprised at this ram, I'm not used to being able to OC 400mhz on stock volts with nearly the same timings <3. I highly recommend patriot to anyone looking for DDR3!

-------------------------
Desktop:
Phenom II x6 1055T @ 4GHz | 4x2GB Patriot DDR3 1600 @ 2000 | 3x AMD Radeon HD6970 Crossfire

Laptop:
Core i7 2960xm @ 4.2Ghz | 4x4GB Kingston DDR3 1866 | 2x GTX 580m SLI OC 725/1450/1500
 01/06/2011 04:28 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
NemesisChild
ROGue Warrior

Posts: 2978
Joined: 11/28/2008

What exactly does "stock" mean - CPU & GPU stock frequency & voltage for both?

-------------------------
Phenom II X6 1100T B.E.@ 4.26GHz
Corsair H70 Core Hydro
ASUS Crosshair V Formula
2x4GB G.Skill RipjawsX@ 1894MHz, 9-10-9-28
SLI: 2x EVGA GTX 570's@ 902/1804/2032
Creative SB X-Fi Xtreme Gamer
Corsair HX850W Modular
Cooler Master HAF 922
2x Win 7 Home Premium (x64)
 01/06/2011 05:07 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Charlie22911
Voodoo Programmer

Posts: 3278
Joined: 04/09/2004

Stock means you are running at factory settings, but can also refer to running one aspect of a part at factory while running another out of spec. So take my above referance to ram for example; I am running my voltage and most timings at factory settings while running its clock speed out of spec (overclocked). However, by running any aspect of a part out of spec, it as a whole is no longer running stock. So when doing a stock run, all aspects of every part must be at their factory settings.

-------------------------
Desktop:
Phenom II x6 1055T @ 4GHz | 4x2GB Patriot DDR3 1600 @ 2000 | 3x AMD Radeon HD6970 Crossfire

Laptop:
Core i7 2960xm @ 4.2Ghz | 4x4GB Kingston DDR3 1866 | 2x GTX 580m SLI OC 725/1450/1500
 01/07/2011 11:36 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
X-tremedreamer
Case Modder

Posts: 1092
Joined: 03/02/2008

Originally posted by: Charlie22911

Stock means you are running at factory settings, but can also refer to running one aspect of a part at factory while running another out of spec. So take my above referance to ram for example; I am running my voltage and most timings at factory settings while running its clock speed out of spec (overclocked). However, by running any aspect of a part out of spec, it as a whole is no longer running stock. So when doing a stock run, all aspects of every part must be at their factory settings.


Incorrect.

ONLY the CPU must be at stock speeds. (+/- 49Mhz) you may run your memory, FSB and GPUs at what ever speeds you can get out of them if you would like. However, when you enter your clocks into the Calc for stock runs, you must put in Stock speeds (+/- 0Mhz) Your CPUz's will show different, but as long as your CPU is with in 49Mhz we will accept the score.

-------------------------
 01/09/2011 03:56 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
cq842000
Deprecated

Posts: 395
Joined: 05/24/2010

Overclocked:

GeekBench-16,232
Result

3DMark Vantage-49,193
Result

3DMark 06-33,758
Result

wPrime + CPUz-3.831
Result

Total score:

481,406

-------------------------
MountainMods Ascension | EVGA X58 4xSLI Classified | Intel Core i7 980X | 12 GB G.Skill Ripjaw DDR3 | Sapphire Radeon HD6990 + GTX460(PPU)| Antec TPQ 1200 + Antec TPQ 1000
1200mhz/1500mhz GPU-Z Validation
 01/10/2011 02:06 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
marioland
Driod

Posts: 154
Joined: 04/19/2010

Stock:

Geekbench: 8168

3DMark Vantage: 22200

3DMark 06: 20935

wPrime: 8.465

Calc: 241,603

OC:

Geekbench: 10649

3DMark Vantage: 26731

3DMark 06: 25029

wPrime: 6.218

Calc: 327,527

-------------------------
Corsair AX 1200w-|-ASUS Crosshair IV-|-AMD 1090T/Thermax Spire Eclipse II
G.SKILL Flare 4GB DDR3 1840 CL6-|-WD Black 500G X2 RAID 0
WD Black 1T SATA 6GB/s-|-2x HD6870 Cross Fire-|-case MM Ascension
Samsung P2350-1 23"-|-Logitech G15 keyboard-|-Logitech G9x mouse/SteelSeries Experience I-2


Edited: 01/10/2011 at 02:27 AM by marioland
 01/10/2011 02:29 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
PorscheRacer14
Ardrid Returned

Posts: 5488
Joined: 06/05/2007

Approved, good run! Nice s

Thanks for the links to the calculator, that's pro

-------------------------
Multi-Core Upgrade Guide

Do you want a world ranking? Join Team Fusion in Forum Warz 2011!

Edited: 01/10/2011 at 03:44 AM by PorscheRacer14
 01/11/2011 10:33 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
X-tremedreamer
Case Modder

Posts: 1092
Joined: 03/02/2008

Sorry, but I opend a bunch of links. Who does this belong too???


Originally posted by: PorscheRacer14

Approved, good run! Nice s



Thanks for the links to the calculator, that's pro



Who are you approving?

-------------------------
 01/12/2011 12:21 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
marioland
Driod

Posts: 154
Joined: 04/19/2010

He was approving me.

cq842000's link.

-------------------------
Corsair AX 1200w-|-ASUS Crosshair IV-|-AMD 1090T/Thermax Spire Eclipse II
G.SKILL Flare 4GB DDR3 1840 CL6-|-WD Black 500G X2 RAID 0
WD Black 1T SATA 6GB/s-|-2x HD6870 Cross Fire-|-case MM Ascension
Samsung P2350-1 23"-|-Logitech G15 keyboard-|-Logitech G9x mouse/SteelSeries Experience I-2
 01/12/2011 09:44 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
X-tremedreamer
Case Modder

Posts: 1092
Joined: 03/02/2008

Originally posted by: marioland

He was approving me.



cq842000's link.


OK I hope I made my point. when we approve a post, quote it in our approval post.

cq842000 needs to badge he screen name in his screen shots so I know who they belong to.

Thanks

-------------------------
 01/12/2011 04:23 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
marioland
Driod

Posts: 154
Joined: 04/19/2010

No problem. Good call on the quoting in the approval.

Porsche made a good point that I'm going to try to do from now on. It's nice to have a high resolution monitor, but if you reduce the resolution in the screen shots it makes for easier reading.
Also it's less of a toll on your system, might be the difference of a blue screen or a nice wPrime score.

What does TRP have to say on the subject? Ok, just as long as it's legible?

Btw, sorry about that 8)

-------------------------
Corsair AX 1200w-|-ASUS Crosshair IV-|-AMD 1090T/Thermax Spire Eclipse II
G.SKILL Flare 4GB DDR3 1840 CL6-|-WD Black 500G X2 RAID 0
WD Black 1T SATA 6GB/s-|-2x HD6870 Cross Fire-|-case MM Ascension
Samsung P2350-1 23"-|-Logitech G15 keyboard-|-Logitech G9x mouse/SteelSeries Experience I-2
 01/13/2011 10:36 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
OC Maximus
Deprecated

Posts: 419
Joined: 04/29/2010

Hello

-------------------------
Phenom II 965BE @ 6.22GHz on LN2


 01/14/2011 09:55 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
X-tremedreamer
Case Modder

Posts: 1092
Joined: 03/02/2008

Originally posted by: OC Maximus

Hello


Hello Max, What are your intentions?

-------------------------
Statistics
112018 users are registered to the AMD Processors forum.
There are currently 0 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.



Contact AMD Terms and Conditions ©2007 Advanced Micro Devices, Inc. Privacy Trademark information