AMD Processors
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: RMA form
Topic Summary:
Created On: 02/17/2008 08:43 AM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 02/17/2008 08:43 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Cartel
Lurker

Posts: 13
Joined: 11/23/2007

The processor serial number you have entered has not been found in our records and the processor cannot be registered online.

If this is an AMD retail packaged Processor in a Box and you have proof of purchase, please contact your regional Technical Service Center to request an RMA.

If this processor is not an AMD retail packaged Processor in a Box you will need to contact the company from which you purchased your processor or computer system to obtain any warranty replacement to which you may be entitled.

Not found in AMD database.

Ok what gives?

-------------------------
ASUS Sabertooth 990FX AMD Phenom II X6 1090T Zalman 9700NT G.Skill F3-10666CL7-4GBXH 16GB Sapphire Radeon HD 6970 2GB GDDR5 HT Omega Claro Plus Windows 7 Ultimate 64bit SP1 ADSL 6Mbps APC Back UPS XS1000

Edited: 02/18/2008 at 01:37 PM by Cartel
 02/17/2008 08:51 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Cartel
Lurker

Posts: 13
Joined: 11/23/2007

OPN: OSA175CDBOX

Is this the right cpu?

-------------------------
ASUS Sabertooth 990FX AMD Phenom II X6 1090T Zalman 9700NT G.Skill F3-10666CL7-4GBXH 16GB Sapphire Radeon HD 6970 2GB GDDR5 HT Omega Claro Plus Windows 7 Ultimate 64bit SP1 ADSL 6Mbps APC Back UPS XS1000

Edited: 02/18/2008 at 01:39 PM by Cartel
 02/18/2008 08:37 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
TLH
Moderator

Posts: 3641
Joined: 11/19/2004

You need to input your serial number not the opn (order part number) into the form.

If you need to contact AMD you should find info on the page I've linked below but we don't deal with RMA's on the forum here...

http://www.amd.com/us-en/Corpo.../0,,51_52_3592,00.html

-------------------------
The opinions expressed above do not represent those of Advanced Micro Devices or any of their affiliates.

1100t on M5A99x-EVO with 2x4gb and 6870 running Win7 on Force120 ssd in Corsair 600t cooled by H100. Folding for team 34106
 02/18/2008 11:15 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Cartel
Lurker

Posts: 13
Joined: 11/23/2007

OK thanks, looks like they will rma.

Do I include the certificate of authenticity?

Or should I copy it and send the copy?

-------------------------
ASUS Sabertooth 990FX AMD Phenom II X6 1090T Zalman 9700NT G.Skill F3-10666CL7-4GBXH 16GB Sapphire Radeon HD 6970 2GB GDDR5 HT Omega Claro Plus Windows 7 Ultimate 64bit SP1 ADSL 6Mbps APC Back UPS XS1000
 02/18/2008 05:36 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
TLH
Moderator

Posts: 3641
Joined: 11/19/2004

Not sure, I've never done an RMA.

-------------------------
The opinions expressed above do not represent those of Advanced Micro Devices or any of their affiliates.

1100t on M5A99x-EVO with 2x4gb and 6870 running Win7 on Force120 ssd in Corsair 600t cooled by H100. Folding for team 34106
 02/22/2008 11:57 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Overmind
Assimilator

Posts: 8052
Joined: 01/22/2004

If you RMA something you must RMA it with everything it came. So yes, the auth.c included.

-------------------------

World's best Red Alert 2: Yuri's Revenge mod and Star Trek: Starfleet Command 3 mod: Overmind.ro
 08/21/2008 06:38 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
garmanma
Junior Member

Posts: 7
Joined: 01/11/2004

After ten builds with never having to RMA anything, I finally had to go through the process. After the worst experience with Abit (I hope they go underwater when the dam fills up), AMD was a pleasure. I wasn't on hold forever, the representative was polite, and everything was taken care of in 5 minutes. As far as sending everything back, she says their main concern is the plastic container with the foam pad. I specifically asked her if I needed to include the CoA and she said no

If anyone reading this is an employee, pass it along that I'm a satisfied customer
 04/23/2009 10:27 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
terrymold
Junior Member

Posts: 3
Joined: 04/22/2009

Hi there
I have been getting exactly the same response while trying to request an RMA. The Global website page I used asked for the OPN AND the Serial Number. But it still gave the same response.
I then tried to locate my regional Technical Service Center, preferably in the UK, but every time I get to a page where I can enter the details to request an RMA, it throws up the same response.
I've been trying to do this ALL DAY and have got absolutely NOWHERE. (Sorry about shouting, but it's so frustrating!)
All I have achieved is a few ticket numbers. Nothing at all from a human person.

So, does anyone know where or how to get in touch with the mysterious Regional Technical Service Center in the UK, or at least English speaking.

(I have an initial topic in this forum about my CPU problem.)

Regards
Terry
 05/03/2009 03:38 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
asimmon6
Junior Member

Posts: 2
Joined: 04/26/2009

terry, i'm surprised you're having that problem. i called the 800 number and within 5 minutes had an rma number and information on how to send it back. one question, what browser are you using when you try the website? i had some problems with their website, and finally i went ahead and called and they said their website only works well with IE, and has problems with firefox.

do you need to talk to the person in the UK?

i was really impressed with the service i got. i called, 15 minutes later i was at fedex sending them my cpu free of charge. never had such a plesant time with customer service.
Statistics
112018 users are registered to the AMD Processors forum.
There are currently 0 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.



Contact AMD Terms and Conditions ©2007 Advanced Micro Devices, Inc. Privacy Trademark information