Topic Title: GIGABYTE 7850 black screen
Topic Summary:
Created On: 10/07/2012 03:48 PM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 10/07/2012 03:48 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
FrankFisher
n00b

Posts: 3
Joined: 10/04/2012

Graphics Card: GIGABYTE HD7850 OC 2GB

Issue Details: This is a bit hard to explain but when I press ctrl+alt+delete, for a split second black pixels/blocks appear on the screen. Not just seperately they are in a  group. Every time I press it they change position some time in the top right corner, or middle, sometimes more noticeable then other times. When I uninstall the cataylst drivers, it disappears, when I put colour quality in CCC from 32 to 16 bit, they're reduced. I also have a feeling its to do with my VGA-DVI connection. I've only  had this card and my whole PC for that matter for a month. Any ideas?

Could anyone try it ctrl+alt+del and look closely at the screen?

Driver Version: Using 12.8, have tried 12.8 beta.

Specs: 64Bit Windows 7 SP1

8GB DDR3 RAM (1600MHz)

Intel i7 3770

700W PSU

ASRock H77 Mobo

Compaq W220q 22" Monitor (VGA-DVI connection)

 10/08/2012 06:23 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
FrankFisher
n00b

Posts: 3
Joined: 10/04/2012

I've tried this with a HDTV and its still there, any solutions? Its either Cataylst drivers or my Graphics card? Pleae help

Statistics
86385 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 4 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.