Topic Title: your displays do not support audio
Topic Summary:
Created On: 10/19/2012 09:54 AM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 10/19/2012 09:54 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
hugman
n00b

Posts: 3
Joined: 10/19/2012

i have been trying to get audio to come through both displays but cant figure out how to sort it.

my primary display is connected by hdmi and the other is connected by mini display to hdmi.

the audio work just fine on my primary but not on the secondary, i have tried messing around with the playback devices and no luck.

does anyone have any idea how i can sort this.



-------------------------

Case: Corsair Carbide 400R  Mobo: ASUS Crosshair V Formula  CPU: AMD Bulldozer 8150 (overclocked to 4Ghz  Memory: 4 x 4GB Corsair Vengence 1600Mhz  Storage: 2 x SSD's in RAID0 Corsair Force 3 120GB, OCZ Agility 3 120GB,  Western Digital Green 320GB  Additional Hardware: Lite-On BD-ROM, Corsair H100 

 10/19/2012 11:11 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Canis-X
Forum Moderator

Posts: 719
Joined: 08/28/2012

Hello, a bit more information may be needed to help you with your issue. Please read the thread below and revise your post to include the requested information in detail. Doing so will help us help you more efficiently.

Thanks in advance...

**STICKY** | PLEASE READ BEFORE POSTING
Please use the template, and fill out as much information about your issue as possible.



-------------------------

The opinions expressed above do not represent those of Advanced Micro Devices or any of their affiliates.
Requiescat In Pace AMD Processor Forums | Member since: 1/19/2009 | Post count:
4142
Please don't PM me with questions, instead create a thread so that everyone can assist and benefit from the knowledge provided. Thanks in advance!

 10/21/2012 11:57 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
hugman
n00b

Posts: 3
Joined: 10/19/2012

Graphics Card
Sapphire Radeon HD 7970 3GB

AMD Catalyst Driver Version, and Driver History
12.4, 12.6 and 12.6

Operating System
Windows 7 Ultimate 64bit

Issue Details
unable to get audio to go through 2 monitors as previously stated in the original post

Motherboard or System Make & Model
ASUS Crosshair V Formula

Power Supply

NZXT Hale82 850w

Display Device(s) and Connection(s) Used
CETV 32" HDTV (HDMI to HDMI)

Toshiba 42" HDTV (MD to HDMI)



CPU Details
AMD Bulldozer 8150 clocked and 4Ghz


Motherboard BIOS Version
ASUS Crosshair V Formula BIOS 1503

System Memory Type & Amount
4 x 4GB Corsair Vengence 1600Mhz

Additional Hardware

2 SSD drives set in RAID0

OCZ Agility 3 120GB

Corsair Force 3 120GB

Western Digital Green 320GB 7200rpm

Corsair H100

LiteOn IHES112-115 12x Blu-Ray Combo Drive SATA Black

 



-------------------------

Case: Corsair Carbide 400R  Mobo: ASUS Crosshair V Formula  CPU: AMD Bulldozer 8150 (overclocked to 4Ghz  Memory: 4 x 4GB Corsair Vengence 1600Mhz  Storage: 2 x SSD's in RAID0 Corsair Force 3 120GB, OCZ Agility 3 120GB,  Western Digital Green 320GB  Additional Hardware: Lite-On BD-ROM, Corsair H100 

 10/26/2012 04:50 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
dmdilks
Button Masher

Posts: 234
Joined: 03/22/2008

I might be wrong but you might need a special adapter for that. DP to HDMI.

http://www.walmart.com/ip/Acce...dapter-Cable/10628637

Forum that is talking about kinded the same problem:

http://forums.lenovo.com/t5/W-...-with-audio/td-p/68575

-------------------------

GIGABYTE-GA-GA-X79-UP4 i7-3930K 3.20GHz, G.Skill 32gb DDR3 2133 Quad, His HD 7850 4GB, In Win Glacier 900W, COOLER MASTER HAF 932 , 256gb SSD, Win7 Ult-64bit, 32" LED TV
GIGABYTE-GA-990FXA-UD5R, FX-8150 3.60GHz AM3+ 8-CORE, Mushkin 8gb DDR3 1600, EVGA GTX 480-OC 1.5GB, Ultra 750W PSU, IN WIN BUC 101 Mid Tower, Win 7 Pro 64bit - Play around with computer

Statistics
85327 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 1 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.