Topic Title: ATI Radeon HD 5800 Series activity (broken?)
Topic Summary:
Created On: 11/13/2012 09:04 AM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 11/13/2012 09:04 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
kippy
Peon

Posts: 2
Joined: 11/13/2012

Good afternoon, i have problem with my ATI Radeon HD 5800 Series after lastest update at 28.10.2012 (i think, i never before realized that)  my graphic started to do something wrong. When i start my PC (i mean when is windows ready) the activity jump on 99% i seriously don`t understand why, and it stand on that % and don`t go down sometime it fall from 99% on 50% for 2 sec and after 2 sec it jump back. I don`t know what is it. Can it happen becoause of that update? or becoause of virus or something? Thank you for answers. For evidence i sending you picture.

EDIT: I can`t attach him so i will send it here

Have a nice day, Jaroslav Kryspin

 11/13/2012 11:34 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Canis-X
Forum Moderator

Posts: 719
Joined: 08/28/2012

Hello, a bit more information may be needed to help you with your issue. Please read the thread below and revise your post to include the requested information in detail.  Doing so will help us help you more efficiently.

Thanks in advance...

**STICKY** | PLEASE READ BEFORE POSTING
Please use the template, and fill out as much information about your issue as possible.

Also, have you tried the following?

 

  • Download CCC again (to rule out corruption in the download that you currently have)
  • Download/install Driver Fusion
  • Uninstall CCC completely
  • Reboot into safe mode
  • Right-click Driver Fusion choose "Run as Administrator"
  • Select AMD Graphics
  • Select Analyze
  • Select Clean
  • Reboot when prompted (into your regular OS)
  • Install CCC
  • Reboot 2-3 times before opening CCC up to allow it to complete configuring itself in the background.
  • Re-test


-------------------------

The opinions expressed above do not represent those of Advanced Micro Devices or any of their affiliates.
Requiescat In Pace AMD Processor Forums | Member since: 1/19/2009 | Post count:
4142
Please don't PM me with questions, instead create a thread so that everyone can assist and benefit from the knowledge provided. Thanks in advance!

 11/14/2012 09:38 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
kippy
Peon

Posts: 2
Joined: 11/13/2012

Graphics Card

ATI Radeon HD 5800 Series


*AMD Catalyst Driver Version, and Driver History

lastest catalyst and lastest drivers from your web

Operating System

Windows 7  x64-based PC

Issue Details

- first topic

Motherboard or System Make & Model

GIGABYTE EX58-UD5 X58

CPU Details

Intel(R) Core(TM) i7 CPU         920  @ 2.67GHz, 2661 Mhz, jádra: 4, logické procesory: 8

Motherboard BIOS Version

Verze systému BIOS/Datum    Award Software International, Inc. F13, 10.1.2012   
Verze SMBIOS    2.4

System Memory Type & Amount

Nainstalovaná fyzická pam?? (RAM) 14,0 GB
Celková fyzická pam??    14,0 GB
Volná fyzická pam??    10,9 GB   
Celková virtuální pam??    28,0 GB   
Volná virtuální pam??    24,5 GB   

Kingston 8GB KIT DDR3 1600MHz CL9 HyperX blu Edition

and

Kingston 6GB KIT DDR3 1600MHz CL9 HyperX

Additional Details

everything what you need is in first topic...

And with CCC i will do it this evening btw i reinstalled lastest drivers and when i uinstalled drivers i feel how the GPU slowing.. cuz of cooler so i think something is wrong for me in drivers, mby i should do DOWNGRADE and everything will be fine.. so your opinion?

 

 

 

*

184 MB

12.10

10/22/2012

 

Statistics
84674 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 1 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.