Topic Title: Arial Not Available?
Topic Summary: Says my drivers aren't enough to use Arial?
Created On: 11/23/2012 02:56 PM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 11/23/2012 02:56 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Johnz414
Peon

Posts: 2
Joined: 11/23/2012

Hi,

I upgraded my video card from EVGA 256-P2-N751-TR GeForce 8600 GT 256MB 128-bit GDDR3 PCI Express x16 SLI Support Video Card to ATI Radeon HD 5800 Series about 2 years ago.

The ATI Radeon was a referbashed and I had some problems with it the first year or so. I ended up switching between the old GeForce and the new ARI Radeon because of it.

Those problems have dissapeared about a year ago and I just recently removed the GeForce drivers thinking it would help with RAM use. The GeForce was still running using about 200MBs in the back ground. I figured it was a waste of my RAM.

But now that I removed these GeForce drivers I lost all my Arial graphics.

I tried updating my ATI Radeon drivers but the auto check says everything is up to date.

Can anyone give me some advice on what to do here?

Will a re-install work for the ATI Redeon drives or is thjere something else happening here?

I don't see why removing graphics drives for a completely diferent video card would effect the neew video card operations?

Anyone?

Thanks,

John



-------------------------

"Genius is nothing other than pointing out the obvious." Albert Einstein.

Statistics
84691 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 3 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.