Topic Title: Eyefinity 3 screen duplicate
Topic Summary:
Created On: 12/05/2012 01:17 AM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 12/05/2012 01:17 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Joosch@gmail.com
Peon

Posts: 2
Joined: 12/05/2012

so, i have just moved up from SLI GTX 460 768mb to a single HD7950 3gb. 

i dont know where this is supposed to be posted so sorry if this is in the wrong place.

the problem i am having and cannot find an answer for anywhere is, when i play games that are just at 1920x1080 like League of legends or various games that don't support eyefinty well it puts the same image on all 3 monitors at once instead of just displaying on my main monitor. With nvidia surround this wasn't an issue this was just the default thing but eyefinty it seems is a bit different. I thought maybe i had to make another group which were 3 separate monitors and just switch between them before i play games but i can't find the option anywhere in the control panel. 

can anyone give me a heads up on how to fix it, at the moment i just turn the other 2 monitors off so they don't distract me.



Edited: 12/05/2012 at 02:12 AM by Joosch@gmail.com
 12/05/2012 09:02 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Hardwood
Dungeon Master

Posts: 4011
Joined: 01/27/2008

Using the Control centre, just disable your side screens so you only have the one in the middle working.  SAVE that as a PRESET.

If you're in eyefinity mode right now, open VECC and save the current eyefinity setup as a PRESET too before disabling as above.

Now, when you know you've got a game that only uses one screen activate that PRESET beforehand.

 



-------------------------

#1: Phenom II C2 955BE @ 3.6, Antec Kuhler 920, Gigabyte GA-MA790FX-DS5, Asus 5870/V2, ASUS Xonar D2X, 4 x 1gig OCZ2N1066SR2GK @800, Antec Truepower New 750, Arc Midi, Win8.1pro x64
#2: MSI A88X-G45, AMD A10-7850K, IGP, AMD 2x4GB 2133 (R938G2130UK), Antec 750 True, 128GB Sandisk SSD, WD Black 1TB, Win8.1pro x64
#3: Athlon 64 X2 4200+, AGP 1950pro, Audigy 2, Asus A8V-D, 2gig ram, Enermax 465P, Antec900case. Now on Win8.1pro cat 10.2

 12/05/2012 11:27 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Joosch@gmail.com
Peon

Posts: 2
Joined: 12/05/2012

worked like a charm, thank you so much!

i thought it was something to do with presets but i couldnt work it out lol 

Statistics
84887 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 1 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.