Topic Title: ATI Radeon HD 5400 and two monitors
Topic Summary:
Created On: 12/05/2012 05:01 PM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 12/05/2012 05:01 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
chli1976
Peon

Posts: 2
Joined: 12/05/2012

I have a HD5400 grafic card and will work with two monitors.

One monitor i have connected on VGA and one monitor i have connected with a DVI to VGA adapter. But only this monitor works who is connected directly on VGA. In the Catalyst Controll center it shows only one monitor.

Windows 7 64 bit.

 

 

[url=http://www.fotos-hochladen.net][/url]



Edited: 12/05/2012 at 05:07 PM by chli1976
 12/06/2012 06:44 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
zipsi
Elite

Posts: 1037
Joined: 11/22/2010

It is possible that the DVI output is DVI-D (digital) and cannot be converted to VGA (analog). If that is the case, check if one your monitors has a DVI input and connect using that and if they dont, you would need an ACTIVE converter.



-------------------------
Intel I7 3770K @ 4.5ghz, Cooler Master Hyper 212 Evo, Gigabyte Z77X-UD3H, Gigabyte HD7970 ghz edition, 4x4gb Kingston HyperX Beast 2133mhz, Seasonic Platinum 860, Samsung 840 Pro 256gb, OCZ Vertex 4 128gb, WD Black 1TB, WD Green 3TB+1.5TB, ASUS Xonar Essence ST, ASUS VE278Q, Windows 3.11
 12/06/2012 03:34 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
chli1976
Peon

Posts: 2
Joined: 12/05/2012

This was the solution. Direct contact DVI Kabel from graficcard to monitor and it works

Statistics
84669 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 4 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.