Topic Title: A10 and HD6670, not working.
Topic Summary: A10 and HD6670 dont work in crossfire for some reason.
Created On: 12/06/2012 11:33 AM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 12/06/2012 11:33 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
TheBrickProduction
Peon

Posts: 7
Joined: 11/05/2012

Is it me or is crossfire really bad with A10 and HD6670.

 See the problem is that i bought A10 and ASUS HD6670 GDDR5 hoping that crossfire would work fine, but in reallity when I play Battlefield 3 I see the ASUS HD6670 at 100% and A10 at 10%.

FAR CRY 3 wont even use the A10 and so with Most wanted also.

 Is anyone familiar with the issue?

 

 12/06/2012 12:05 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
csas25
Nerfed

Posts: 72
Joined: 11/01/2012

Did you attach the Crossfire bridge

 12/06/2012 04:00 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
TheBrickProduction
Peon

Posts: 7
Joined: 11/05/2012

Does it need one?

It isnt one dedicated card to a nother, it is a APU to HD6670.

Statistics
84724 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 3 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.