Topic Title: HD 5450 wont work
Topic Summary:
Created On: 12/23/2012 10:42 AM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 12/23/2012 10:42 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Dsaint
Peon

Posts: 3
Joined: 12/23/2012

i have been using my radeon HD 5450 for approximately 4months or more

its been working great, but as of 22/12/12 when i had to unplug all devices connected to my computer to paint, i placed the tower untouched on my bed, when i reconnected the tower, the card stopped working, when i plug the monitor cord into the onboard it works, when i plug into the g.card it shows no signal

Graphics Card
-ATI Radeon HD 5450


AMD Catalyst Driver Version, and Driver History
- 12-10_vista_win7_win8_32_dd_ccc_whql_net4


Operating System
- WInows 7-32 bit Home Basic

Issue Details
-card stopped working for no reason, wont send signal to monitor anymore
-

Motherboard or System Make & Model

- ECS MCP61M-ME

-x86-based PC

-Version 6.1.7600 Build 7600

Power Supply

-500W

Display Device(s) and Connection(s) Used
- AOC 17" monitor
- VGA connector+ DVI adaptor


CPU Details
- AMD Athlon II x\X2 255 Processor, 3100Mhz, 2 cores, 2 logical Processors

Motherboard BIOS Version
- American Megatends, Inc 080015, 6/10/2010

SMBIOS Version

System Memory Type & Amount
- Sata 2 Hard drive 300gigs

- 6 Gigs DDR3, 3 gig usable due to cap



Edited: 12/23/2012 at 02:22 PM by Dsaint
 12/24/2012 10:34 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Hardwood
Dungeon Master

Posts: 4103
Joined: 01/27/2008

There's a REALLY high probablility that your vidcard came loose or it's power connector(s) came off.

Unscrew, pull it out, remember to watch for little catch-lock at the end of the pcie slot, and snap it back into place, screw it down.

Unplug power connector, and push it back in. Try it before putting the side back on. (bad luck )

 



-------------------------

#1: FX-6350, Antec Kuhler 920, MSI 970 Gaming, Asus 5870/V2, ASUS Xonar D2X, GSkill (F3-14900cl9d-8gbxl), Antec Truepower New 750, Arc Midi, Win8.1pro x64
#2: MSI A88X-G45, AMD A10-7850K, IGP, Antec900 case, AMD 2x4GB 2133 (R938G2130UK), Antec 750 True, 128GB Sandisk SSD, WD Black 1TB, Win8.1pro x64
#3: Athlon 64 X2 4200+, AGP 1950pro, Audigy 2, Asus A8V-D, 2gig ram, Enermax 465P. Now on Win8.1pro cat 10.2

 12/24/2012 01:17 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Dsaint
Peon

Posts: 3
Joined: 12/23/2012

what i tried so far

disabling on board card

taking it out and cleaning it

cleaning entire MOBO

the card didnt come with a power cable btw

i re inserted it several times

re installed drivers

updated BIOS

checked compatibility

exchanged VGA cables

tried teh DVI port by using the adapter

none of these works

 

 12/24/2012 01:52 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Dsaint
Peon

Posts: 3
Joined: 12/23/2012

idk what i did but its working agian, thanks for help anyway^^

 01/15/2013 10:41 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Offerd
Peon

Posts: 1
Joined: 01/15/2013

I have same problem and it was working for few hours after installing then it's stopped to work! don't know why

 

Any help ?

Statistics
89044 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 2 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.