Topic Title: Problem with fan when the monitor turns off
Topic Summary: Issue with ZeroCore
Created On: 12/25/2012 05:58 PM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 12/25/2012 05:58 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
PJP
Peon

Posts: 10
Joined: 09/19/2012

Issue Details: 

When the monitor turns off after some minutes, the graphic card's fan starts stopping and working every 10-15 seconds that makes loud noise because of the fan's first time working.
It's a problem when the graphic card goes to ZeroCore. How to fix it?

Graphics Card: Sapphire Radeon HD 7770 GHz Edition

AMD Catalyst Driver Version: 12.10

Operating System: Windows 7 x64 SP1

Motherboard or System Make & Model: Gigabyte B75M-D3V Rev. 1.1

Power Supply: Enermax NAXN 450W

Display Device(s) and Connection(s) Used: Samsung P2270 DVI

CPU Details: Intel G620

Motherboard BIOS Version: F10

System Memory Type & Amount: 2x4GB Kingston DDR3 1333 CL9

 12/28/2012 03:44 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
PJP
Peon

Posts: 10
Joined: 09/19/2012

Finally I found the problem:

It was because of an animated tray icon even when it wasn't change.
So I set it to static to force it not to show the internet traffic then ZeroCore is working fine!
Everybody have problem try to find what programs interference with it.

Statistics
84268 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 4 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.