Topic Title: HD 7770 Problems
Topic Summary: Windows boot fail after driver installation, odd lines on screen
Created On: 01/06/2013 03:19 PM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 01/06/2013 03:19 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Ljohns95
Peon

Posts: 2
Joined: 01/06/2013

Hey everyone, I recently purchased a computer from CyberpowerPC. It initially wouldn't run Windows(7 64 bit), so I re installed it and it worked. From there I intalled the drivers for my card. When I do that, my computer will boot to Windows Error page, and if I choose to run Windows normally, it goes to a black screen. I chose safe mode after, uninstalled drivers, and my computer works. The only OTHER problem is the strange lines running vertically across my screen, mainly when it is on a light colored page. Could anybody here help my out? 

Specs:

CAS: Corsair Carbide 300R Mid-Tower Gaming Case w/ front USB 3.0 [+13]

CD: 24X Double Layer Dual Format DVD+-R/+-RW + CD-R/RW Drive 

CPU: Intel(R) Core™ i3-3220 Processor

HDD: 500GB SATA-II 3.0Gb/s 16MB Cache 7200RPM HDD

MEMORY: 8GB (4GBx2) DDR3/1600MHz Dual Channel Memory (Kingston HyperX

MOTHERBOARD: [CrossFireX] GIGABYTE GA-Z77-HD3 Intel Z77 Chipset DDR3 ATX Mainboard

OS: Microsoft(R) Windows 7 Home Premium

POWERSUPPLY: * 430 Watts - Corsair CX430 V2 80 Plus Certified Power Supply

VIDEO: AMD Radeon HD 7770 1GB 16X PCIe 3.0 Video Card (made by PowerColor)

 01/06/2013 03:46 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
stumped
Wizard

Posts: 7246
Joined: 11/13/2009

That power supply looks small....depending on the card version.



-------------------------

Intel I7 960 @ 3.87ghz *Intel DX58SO *HIS HD6970 2gb *Corsair TX650M *2x4gb Corsair XMS3 *WD Black 1TB *Windows 7 Home Premium 64bit ***Asus N71Jq laptop *Intel I7 720QM Processor *Mobility Radeon HD5730 1gb *8gb Ram *Windows 7 64bit ** Toshiba P75-A7200 * Intel I7-4700MQ * Windows 8.1 64bit


 


 * A clear conscience is usually a sign of bad memory *

 01/06/2013 07:24 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Ljohns95
Peon

Posts: 2
Joined: 01/06/2013

I searched my card on Newegg, it says it needs a minium of 450 watts. CyberpowerPC said my system would use only 395 watts, but that's probably without max output. Thanks a bunch man, I think you solved my problem! 

Statistics
84965 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 1 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.