Topic Title: Graphics Issue with 7870
Topic Summary:
Created On: 01/09/2013 08:50 PM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 01/09/2013 08:50 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Thermalgive
Peon

Posts: 2
Joined: 01/09/2013

I recently upgraded to a Radeon 7870 (PowerColor version).  I plugged it in, and as I am browsing the internet or using Windows Explorer, I get these dancing pixels.  Along with that, when I play a game (I tried it with Deus Ex: Human Revolution and TF2) I get these weird flashes across my screen.  Now the games run perfectly fine, but they are unplayable with the flashing.  I have tried updating my drivers, to no success.  Any help on this subject would be much appreciated.

Windows 7- 64 Bit

AMD FX-4100 3.6 Ghz

8 Gigs Corsair XMS3 memory

Gigabyte GA-970A-DS3 Motherboard

800W Power Supply

 

 01/10/2013 03:45 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Eydee
Ninja Zombie Killer

Posts: 4905
Joined: 12/27/2008

Sounds like a faulty card. Try it in another computer.



-------------------------

CPU: AMD Phenom II X4 810 @ 3120MHz | RAM: Kingmax 2x2GB DDR2 800 @ 833MHz| MoBo: MSI K9A2 CF v1.0 (BIOS: 1.D)| GPU: Asus HD 6850 1024MB (DirectCu) @ 835/1135MHz | Display: L24FHD | PSU: PC Power & Cooling Silencer 750 Quad | OS: MS Windows 3.11 Pro x64

 01/10/2013 04:38 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Thermalgive
Peon

Posts: 2
Joined: 01/09/2013

Yeah.  I called up Cyberpower, who I ordered it from, and they said the same thing.  They told me to RMA it.  Thanks!

Statistics
85323 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 5 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.