Topic Title: Graphics Issue Radeon HD 7570
Topic Summary:
Created On: 01/21/2013 11:16 AM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 01/21/2013 11:16 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
cubby2408
Peon

Posts: 5
Joined: 01/21/2013

Hello all I was wondering if someone could help me with an issue I am having.  I am not a computer pro so I am a little frustrated.  First off let me say that In April I purchased an HP with an AMD Radeon HD 7570, a AMD FX-8100 eight core proecessor and 8 GB of memory.  I bought the computer for the sole purpose of running Iracing.  The computer was running great and would allow me to play the game with awesome FPS with all the graphics running at high. 

Last Tuesday my computer would not load up at all.  I was prompted to run the Windows Boot Fix utility and it told me that it could not fix the system.  Well after a call to tech support we did a system restore and I was back up and running.  I reinstalled my program and I was off.

This is when I noticed that my graphics were not right.  I was getting great FPS but some of the images around the track like the walls were not crisp images and appeared blurry.  I played with all the in game graphic options with no luck.  I installed the latest drivers for my card with no luck also. 

Several people have told me that it may be a setting in the Catalyst  Control Center.  The problem is I don't have the CCC available, only the Vision Engine Control Center, and when I go into that I get no options to asjust on the card. 

Does Anyone have any advice on this, it is driving me crazy.



-------------------------
 01/21/2013 11:20 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
stumped
Wizard

Posts: 7843
Joined: 11/13/2009

Do this before installing new drivers > http://forums.amd.com/game/messageview.cfm?catid=444&threadid=162109&enterthread=y



-------------------------

Intel I7 960 @ 3.87ghz *Intel DX58SO *AMD R9 290 4gb *Corsair TX650M *2x4gb Corsair XMS3 *WD Black 1TB *Windows 7 Home Premium 64bit ***Asus N71Jq laptop *Intel I7 720QM Processor *Mobility Radeon HD5730 1gb *8gb Ram *Windows 7 64bit ** Toshiba P75-A7200 * Intel I7-4700MQ * Windows 8.1 64bit 


***** cetera fallunt, ludere mortuus ******

 01/21/2013 03:15 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
cubby2408
Peon

Posts: 5
Joined: 01/21/2013

I have done this and when I go to the Vision Control Center I only get Pinned, Presets, Performance and Power.  None of these options allow me to change anything with the card.



-------------------------
Statistics
88835 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 3 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.