Topic Title: Can I run 7750 1GBor 2GB DDR3or5 Low Profile
Topic Summary:
Created On: 01/25/2013 08:05 PM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 01/25/2013 08:05 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
C4PTRI
Peon

Posts: 2
Joined: 01/25/2013

Hi I just want to ask I have a dell inspiron 660s which have a 220w power supply. If I insert a 7750 into it(because GT620 is not powerful enough to play bf3) will the card run smoothly? Will my pc power up? And if it doesn't which one is the best suitable card for my pc to run? Plz reply ASAP. THX!

 01/25/2013 08:48 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
black_zion
80 Column Mind

Posts: 12241
Joined: 04/17/2008

No gaming cards will work with that power supply, you will need to upgrade it to at least a Corsair CX450

-------------------------
ASUS Sabertooth 990FX/Gen3 R2, FX-8350 w/ Corsair H60, 8 GiB G.SKILL RipjawsX DDR3-2133, XFX HD 7970 Ghz, 512GB Vertex 4, 256GB Vector, 240GB Agility 3, Creative X-Fi Titanium w/ Creative Gigaworks S750, SeaSonic X750, HP ZR2440w, Win 7 Ultimate x64
 01/25/2013 10:18 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
C4PTRI
Peon

Posts: 2
Joined: 01/25/2013

I've calculated 23 spare watts can be used. My GT620 oem is running 30w so i can have a maximum of 53w. is that enough for the 7750 1GB DDR3 LP card. Or maybe even the GT640 LP card?

Statistics
84262 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 3 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.