Topic Title: Driver Install Fails
Topic Summary:
Created On: 01/29/2013 11:37 PM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 01/29/2013 11:37 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
danbur2
Peon

Posts: 3
Joined: 11/17/2011

Hi,

I recently tried to update my driver, it was working fine but i had an older version installed so wanted the most up to date. I followed the instructions on AMD's site (the four videos on how to install) exactly but everytime the driver install fails.

I have windows vista 32 bit with service pack 2 installed. The card is an HD 3800 series. I have tried to install about 7 times now and it always fails. I have also tried an older version (12.8) and that fails as well.

 

Does anyone know why this may be happening? I cant even get CCC to install on my PC anymore. Any help is greatly appreciated.

 

Error report:

Catalyst™ Install Manager
Installation Report
01/29/13 20:26:45

Hardware information

Name

AMD Radeon Graphics Processor

Manufacturer

Advanced Micro Devices, Inc.

Device ID

0x6738

Vendor ID

0x1002

Class Code

0x030000

Revision ID

0x00

Subsystem ID

0x00d0

Subsystem vendor ID

0x1092

Other hardware

Existing packages

AMD Catalyst Install Manager

AMD APP SDK Runtime

Catalyst Control Center

Packages for install
AMD Catalyst Install Manager

Final Status:

Success

Version of Item:

8.0.903.0

Size:

20 Mbytes

AMD Display Driver

Final Status:

Fail

Version of Item:

9.012.0.0000

Size:

90 Mbytes

HDMI Audio Driver

Final Status:

Fail

Version of Item:

 01/30/2013 12:10 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
zipsi
Case Modder

Posts: 922
Joined: 11/22/2010

Go to safe mode and use Driver Fusion / Driver Sweeper to get rid of all AMD related drivers, run Windows normally and then try installing them again.



-------------------------
Intel I7 3770K @ 4.5ghz, Cooler Master Hyper 212 Evo, Gigabyte Z77X-UD3H, Gigabyte HD7970 ghz edition, 4x4gb Kingston HyperX Beast 2133mhz, Seasonic Platinum 860, OCZ Vertex 4 128gb, WD Black 1TB, WD Green 3TB+1.5TB, ASUS Xonar Essence ST, ASUS VE278Q, Windows 3.11
 01/30/2013 01:13 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
danbur2
Peon

Posts: 3
Joined: 11/17/2011

That fixed it. Thanks for your help!!

Statistics
80912 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 1 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.